diumenge, 27 de maig del 2012

TREINTA Y TANTOS

Avui  amb el Mario i el Pep (LL.) escalada a la Paret Bucòlica – Via Treinta y tantos. Un deu de via.












dimecres, 23 de maig del 2012

COVA DE L'ARCADA

Tot i fen molta calor, aquesta tarda hem escalat a la Desdentegada amb ombra i bona temperatura. Bones vies per dedicar-hi més d’una tarda.







divendres, 18 de maig del 2012

LA SÈQUIA

Avui hem anat de Santpedor a Balsareny per la sèquia. La herba estava força alta i això dificultava la pedalada, però el paisatge tenia uns colors espectaculars.  A la tornada ens hem mullat una mica






dimecres, 9 de maig del 2012

AGULLA CHANKRA

Aquesta tarda amb el Pere hem anat a un dels sector més nous de Montserrat “Agulla Chankra” del Clot del Boixar. Hi han vies molt bones però la calor era important.






dimarts, 8 de maig del 2012

OLOT-GIRONA

Avui hem carregat les bicis i cap Olot. Allà comença la via verda Olot-Girona. Son 57 km. casi tot es pla però el començament hi ha alguna pujada. El recorregut esta molt be ja que passes per túnels, ponts, engorgats i vas troba’n les antigues estacions del carrilet, que algunes funcionen com a bar. Quan arribes a Salt tens d’anar pel carril bici fins a Girona, això es lo mes dolent ja que tens que esta alerta per les travessies amb  als cotxes. A Girona vam agafar el bus de tornada cap Olot, té de ser la línea que passa per Amer sinó les altres no  et carregen les bicis. Un recorregut molt recomanable. Si vols fer tota la via verda va des de Ripoll fins a St. Feliu de Guíxols.

 Sortida d'Olot









Arribada a l'estació del bus Girona.